Student visa på film for USA og Australia

Filmindustrien i USA

ave du noen gang blitt inspirert av en dokumentar? Har en kommersiell tvunget deg til å kjøpe noe? Har du noen gang lurt på hvordan det eksplosiv spesiell effekt ble opprettet i din favorittblockbuster hit? Den Film- og videobransjen er ansvarlig for alle disse mediene. Hvis du er nysgjerrig på å studere film i USA, finne en film skole er ikke noe problem med de hundrevis av valg tilgjengelig. Det er også mange ledige jobber i filmindustrien, men konkurransen er hard og hardt arbeid er obligatorisk.

Student visum til USA

Studenter kan ikke reise på Visa Waiver Program eller med Visitor Visum

Borgere av Visa Waiver Program (VWP) deltakerlandene som har tenkt å studere kan ikke reise på VWP eller på besøkende (B) visum, bortsett fra å gjennomføre rekreasjons studie som en del av en turist besøk. Studentene må reise til USA med student (F-1 eller M-1) visa. For mer informasjon om VWP, se Visa Waiver Program.

For korte perioder av fritids studie, kan en besøkende (B) visum brukes

Innmelding i en kort rekreasjons studium, som ikke er for kreditt mot en grad eller akademisk sertifikat, er tillatt på en besøkende (B) visum. Lær mer om Visitor visum.

Studie som fører til en amerikansk konferert grad eller sertifikat er ikke tillatt på en besøkende (B) visum, selv om det er for en kort varighet. For eksempel fjernundervisning som krever en periode på institusjonens amerikanske campus krever en F-1 visa.

Student Aksept på en SEVP godkjent skole

Før du kan søke på en amerikansk ambassade eller konsulat for en F eller M student visum, må du først søke til og bli akseptert av en SEVP godkjent skole. Besøk Department of State EducationUSA nettsted for å lære om utdanningsmuligheter for lavere og høyere grads studier, muligheter for forskere, innleggelser og mer. Du kan også besøke DHS Study i USA skolen søkesiden for å søke etter SEVP-sertifiserte skoler.

Filmindustrien i Australia

Den australske filmindustrien fikk en flying start, produsere det som var trolig verdens første helaftens spillefilm i 1906. Filmen var Tait brødrene produksjon The Story of the Kelly Gang - ekstern side, en suksess i både australske og britiske teatre , og det var også begynnelsen på en sjanger av Bushranger historier

Mens australiere tok til Bushranger historier, sensur styrene i dag gjorde det ikke. South Australia utestengt screening av Bushranger filmer i 1911, Victoria fulgte i 1912. NSW politiet utestengt produksjon av Bushranger filmer i 1912. Kelly historien, men utspilte forbudet og har blitt refilmed en rekke ganger siden selv om bare en få minutter av opptakene fra den originale filmen har overlevd.

Student visum til Australia

Det er flere klasser av studentvisum for Australia - det du trenger, avhenger av type studie (f.eks: Engelsk språkkurs, høyere grad, yrkesutdanning, høyere utdanning, etc.) du planlegger å gjennomføre.

Student visum alternativer

Nedenfor er en oversikt over studentvisum tilgjengelig for øyeblikket. For flere detaljer om hver visum, besøke Department of Immigration and Border Protection (DIBP) (åpnes i nytt vindu):

  • Uavhengig ELICOS (Underklasse 570).
  • Skoler (Underklasse 571).
  • fagopplæring (Underklasse 572).
  • Høyere utdanning (Underklasse 573).
  • Postgraduate forskning (Underklasse 574).
  • Ikke-award (Underklasse 575).
  • Utenriksdepartementet eller Forsvars (Underklasse 576).

Andre visum alternativer

For kortere perioder av studiet, kan du søke om besøksvisum eller Working Holiday Maker Visa. Det er også et visum alternativ spesielt for studentforesatte.

Visitor Visa (Subklasser 600, 601, 651)

    • Maks 3 måneder studien.
    • Intensjon å besøke Australia er ekte.
    • Møt helse og karakterkrav.
    • Tilstrekkelig penger til å forsørge deg selv under oppholdet i Australia.

Les mer om Visitor Visum (åpnes i nytt vindu) på DIBP nettstedet.

Working Holiday Visa (Underklasse 417)

  • Maksimalt 4 måneder studien.
  • alderen 18 til 30 år, og holder en kvalifisert pass.
  • Principal hensikt å feriere i Australia.
  • Enter eller forbli i Australia som en ekte besøkende.
  • Møt helse og karakterkrav.
  • Tilstrekkelige midler til flybilletter og personlig støtte for opphold i Australia. 

Student Guardian (Underklasse 580)

  • Gir for visse personer å ligge med en student i Australia, der studenten krever en verge, dvs: den studnet er under 18 år.
  • Studer inntil 3 måneder eller studere ELICOS i 20 timer per uke for varigheten av visum.
  • Møt Ekte Midlertidig Entrant kravet.
  • Tilstrekkelige midler til flybilletter og levekostnader.
  • Møt helse og karakterkrav.
  • Akseptabel helseforsikring.

Midlertidig Graduate (Underklasse 485)

  • Dette visumet tillater kvalifiserte internasjonale studenter som har fullført en australsk utdanning for å bo i Australia for å få arbeidserfaring.
  • Du kan arbeide i Australia for en periode på 18 måneder og opp til 4 år, avhengig av kvalifikasjoner.
  • Dette visumet ikke begrenser hva slags arbeid du kan gjøre eller hvor mange timer du kan jobbe.
  • Søknad om dette visumet må gjøres i Australia, og du må holde en kvalifisert student visum i de siste 6 månedene.
  • Du må møte australsk studie, engelskkunnskaper, helseforsikring, helse og karakterkrav.
  • Du må oppfylle bestemte krav til bekken der du søker på denne visa./li>

Visum alternativer og krav er ofte endres. For å holde seg oppdatert, det beste stedet å få nøyaktig informasjon er på Department of Immigration and Border Protection (åpnes i nytt vindu) hjemmeside. Nettstedet gir omfattende informasjon om hvilke typer visum tilgjengelig for ulike nivåer av studien i Australia, inkludert folk vurderer å bringe familiemedlemmer med dem (enten verger, partnere / ektefeller eller barn). Du vil også ha tilgang til hjelp og råd om dine spesifikke visumregler.

Et annet alternativ er å kontakte en utdanning agent, som kan hjelpe til med din søknad om visum, kurs søknad, og svare på eventuelle andre spørsmål.

11 Nov 2015