Dykking på havet

Bare begynner å tenke på å gi meg til hagen og tenkning som kom opp, er hvordan det fungerer for å fylle ductuber med luft ombord. Hva er nødvendig for utstyr, hvordan kobler du det og hvor kjøper du det? Eller kan det være mulig å leie. Jeg har forsøkt å finne litt informasjon om å ansette dykkompressorer på nettet. Det virker som om du må ha en kompressor som er laget for dykking for å få riktig trykk.

Les litt om dette med en dykkekompressor. Det er en maskin for å fylle luft eller gass i dykkflasker. Finnes i både bærbare modeller og større stasjonære maskiner, kan de drives av enten strøm, bensin eller diesel, avhengig av modellen. Kompressorer kan ikke brukes til å komprimere rent oksygen, men i stedet må du bruke en trykkforsterkning, også kalt "booster" etter det engelske navnet

Leie din egen dykkekompressor

Jeg vil ikke kjøpe en, siden jeg ikke vet om dykking er noe jeg ofte vil gjøre, eller ikke. Tenker det er bra å finne et sted å leie det først. Så er det en dykkekompressor på Granzow. Men det var så mange forskjellige modeller at det beste er kanskje å kontakte dem. Så du får den riktige typen kompressor og ikke velger feil! Det ville være veldig dumt, jeg mener å sitte der i båten og har feil kompressor!

 

13 Dec 2017