Gode skillevegger gjør arbeidsdagen lettere

Det er ofte mye mas på kontoret, og de ansatte blir gjerne distrahert av hverandre. Man bruker litt tid på småprat, og det er også viktig, for å ha et velfungerende team på gulvet. Mange kommer likevel også på jobben for faktisk å få noe gjort. Gode skjermvegger er derfor et must om man har en åpen kontorløsning. Skillevegger som det er enkelt å flytte på, bidrar til å gjøre arbeidsdagen mer effektiv. Selv om de sperrer for mye av lyden, og fungerer som ett blikkfang, sperrer de ikke for all kommunikasjon, og de gjør det mulig å ha et aktivt samrøre om pågående prosjekter. 

Adshop.no har for tiden et godt tilbud på skillevegger

Det kan hjelpe mye på kontordynamikken om man endelig når man endelig får installert noen ekstra skjermvegger. Det kan hende det komme noen klager på at det ikke er pent, eller at det blir litt mindre koselig, men de fleste vil fort venne seg til de nye veggene. Kanskje legger de ikke engang merke til den fysiske forandringen, men ser at lydnivået i rommet synker, og at effektiviteten øker som direkte konsekvens. Kanskje registrerer man en slik økning i effektivitet på slutten av måneden, når man begynner å se på hva som faktisk har blitt gjort, sammenlignet med forutgående måned. 

Stort utvalg gjør at skjermveggene fra Adshop.no passer inn i de fleste kontormiljø

Man bør likevel se til på at man velger skillevegger som faktisk passer inn med resten av kontorets interiør. De burde med andre ord ikke stikke seg ut så alt for mye, og man bør faktisk forsøke å gjøre kontoret vakrere, så vel som mer funksjonelt.

13 Feb 2017