Litt mer om logoer

I forrige innlegg ble det snakket om å velge rett firmalogo til rett firma eller selskap, og viktigheten av å ha en gjennomtenkt og fungerende logo som viser hva firmaet står for. Å bruke profesjonelle logoutviklere er absolutt verdt pengene, og som jeg nevnte, så får du da med en del garantier:

  • Rask levering
  • 100 % fornøyd
  • Fast pris
  • De er spesialister på sitt område

Det er mange fallgruver å passe på når man skal lage en logo. Man vil jo gjerne bli tatt på alvor, og da er logoen en viktig del av det. Her er et par eksempler på logoer som kanskje er morsomme, men som IKKE gir et profesjonelt førsteinntrykk.

Det er sikkert morsomt å ha en firmalogo som får folk til å trekke på smilebåndet når de ser den, men dessverre så blir nok mange av disse firmaene ikke tatt seriøst nok. Noe som kunne vært annerledes om de hadde hatt en logo som hadde fungert skikkelig, og som indikerer at firmaet/bedriften tar sine kunder på alvor.

En firmalogo bør være gjennomtenkt og unik, og ikke ligne på andre, mer kjente logoer. Her er noen eksempler på logoer som ligner hverandre.

Ser man etter, er de ikke like, men sånn i farten kan folk lett ta feil av disse. Så en unik firmalogo er absolutt noe som er verdt å satse på, og da er det godt det finnes spesialister som kan hjelpe til med dette, som er eksperter i å designe logoer.

Det er mange useriøse firmaer som bruker nesten like logoer som andre, mer kjente firmaer, rett og slett for å lure deg som kunde. De satser på at du i farten tar feil, og klikker deg inn på dem istedenfor de du opprinnelig skulle besøke. Og vi har jo alle lest om plagiatprodukter som til forveksling kan ligne originalene som er både er bedre kjent, dyrere og ikke minst av mye bedre kvalitet og håndverk. Så er du en profesjonell og seriøs bedrift, vil en seriøs og profesjonell firmalogo hjelpe deg langt på vei.

22 Dec 2014