Snus passer bedre enn røyk

Etter at røykeloven trådte i kraft for rundt 15 år siden har antallet snusere vokst ganske kraftig. Det er som regel behageligere å snuse inne, enn å våge seg ut i kulda eller varmen for å kunne ta seg en røyk uten å bryte en rekke lover. Snus har selvfølgelig også andre fordeler. Det lar lungene dine være i fred, mens den beroligende effekten fra nikotinen fungerer over lang tid. Man lukter ikke strengt etterpå, og om man pusser tennene, så er man raskt representabel og uten noen dårlig røykeånde, verken med eller uten tannpuss. 

Utvalget av forskjellige smaker har eksplodert på grunn av den økte etterspørselen, men mange klassikere har fortsatt holdt seg, mest av alt fordi de var gode varianter i utgangspunktet. 

Generalsnus er en av de mest solgte snusmerkene i verden. Du kan finne forskjellige typer av snus fra produsenter som General og Epok snus i butikken, men det er som regel billigere å kjøpe inn litt større pakker med snus på nett. I tillegg til at man da har som regel et bedre utvalg enn det man finner i butikken, siden det finnes så mange forskjellige typer i sortimentet til hver eneste produsent. Her kan du velge alt fra fruktsmaker til salt lakris, eller den klassiske tobakksmaken.

2 Mar 2017