Svette reaksjon

Som en som alltid har elsket å se skrekkfilmer, så jeg trodde det var vanlig å svette mye når pulsen går opp. Jeg har hatt det bekreftet også av alle i gruven da den varme Jada, selvfølgelig får du en litt svett når du ser en virkelig skremmende film. Men så begynte jeg å sammenligne meg selv med mine venner og svetteringer under armhulene ble ti ganger større for meg. Det er ikke ofte at jeg må bytte ut en soaking wet T-skjorte for en virkelig god skrekkfilm. Så det er ikke for andre.

Hyperhidrose

Jeg har nylig blitt diagnostisert med hyperhidrose, og det er en forutsetning at ca 1-3% av befolkningen lider av. Alle som lider av hyperhidrose svette langt mer enn den gjennomsnittlige personen, og da jeg ble diagnostisert med dette nå for bare en liten stund siden, gikk det opp for meg at alle de våte hender, har jeg måttet strekke ut for å hilse på folk; alle endringer av klær, jeg måtte alltid bære med meg og alle de søkkvåte t-skjorter jeg endret etter skole / jobb / horror film, er på grunn av min hyperhidrosis. Andre ikke svette i samme grad som jeg gjør, og det er noe jeg må akseptere og leve med.

Bør finne en løsning

Jeg har bestemt meg for å prøve å finne en slags løsning på problemet og tipsats av Iontoforese. Det er en maskin med vann og elektrisk strøm er sakte men sikkert gjør at du svetter mindre. Definitivt verdt et forsøk likevel!

29 Aug 2017